Polityka prywatności

So Fluffy zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Prywatności, o czym użytkownicy serwisu zostaną poinformowani.

Każdego użytkownika i klienta serwisu oraz newsletterów należących do vod.dawidbaginski.com obowiązuje aktualna Polityka Prywatności znajdująca się na stronie http://so-fluffy.com/polityka-prywatnosci/

Korzystanie z serwisu jest jednoznaczne z akceptacją polityki prywatności.

Jakiekolwiek wprowadzane zmiany nie wpływają na podstawową zasadę:

So Fluffy nie sprzedaje i nie udostępnia osobom trzecim danych personalnych czy adresowych klientów/użytkowników swojego serwisu i newsletterów.

Jeśli nie zgadzasz się z Polityką Prywatności, proszę nie odwiedzać serwisu, nie zapisywać się do newsletterów należących do So Fluffy oraz nie nabywać produktów i usług oferowanych przez www.so-fluffy.com

Dane Osobowe

W czasie korzystania z serwisów należących do www.so-fluffy.com, możesz zostać poproszony o podanie niektórych swoich danych osobowych, poprzez wypełnienie formularza lub w inny sposób. Charakter podania danych jest dobrowolny. Dane są przetwarzane przez serwis www.so-fluffy.com zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku. Podając swoje dane wyrażasz zgodę na otrzymywanie informacji handlowych przez właścicieli serwisu www.so-fluffy.com.

Dane, o które będziesz proszony, to w większości przypadków imię i adres e-mail. W przypadku formularzy zamówień będziesz proszony o podanie pełnych danych osobowych.

Wymagamy tylko tych danych, które są niezbędne do działania serwisu. Niepodanie wymaganych danych zablokuje czynność, którą te dane dotyczyły.

Serwis www.so-fluffy.com zobowiązuje się do nie udostępniania Twoich danych osobowych innym podmiotom.

Subskrypcja bezpłatnych newsletterów (kursów)

Zaprenumerowanie elektronicznych i bezpłatnych newsletterów (kursów) należących do www.so-fluffy.com wymaga podania w odpowiednim formularzu swojego imienia i adresu e-mail. Pola te są obowiązkowe.

Uzyskane w ten sposób dane są dodawane do listy mailingowej newslettera (kursu). Adres e-mail jest niezbędny do tego, aby można było wysłać danemu czytelnikowi newsletter (kurs). Imię pozwala zwracać się do czytelników po imieniu.

Zamawianie usług i produktów

Zamawianie usług i produktów oferowanych przez www.so-fluffy.com wymaga podania w odpowiednim formularzu pełniejszych danych adresowych. Pola obowiązkowe są oznaczone.

Niezapowiedziane Wiadomości

www.so-fluffy.com zastrzega sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości osobom, których dane kontaktowe posiada i które zgodziły się z Polityką Prywatności.

Pod pojęciem niezapowiedzianych wiadomości www.so-fluffy.com rozumie informacje odnoszące się bezpośrednio do serwisu, czasopism, usług i produktów (np. zmiany, wewnętrzne promocje), niekomercyjne listy (np. życzenia, komentarze osobiste itp.) oraz informacje komercyjne, których rozsyłka została opłacona przez klientów i partnerów www.so-fluffy.com

Podmioty zlecające komercyjne mailingi nie mają wglądu w dane kontaktowe osób znajdujących się na listach adresowych www.so-fluffy.com

Informacje komercyjne są filtrowane w stopniu, w jakim jest to możliwe, ograniczana jest ich objętość i wysyłane są sporadycznie.

Jawne Dane Osobowe

Dane osobowe wpisane w komentarzach na www.so-fluffy.com są ogólnodostępne.

www.so-fluffy.com nie ma możliwości zabezpieczenia Was przed osobami prywatnymi lub firmami, które te dane wykorzystają do przesłania Wam nieokreślonych informacji. Dlatego dane te nie podlegają Polityce Prywatności.

Inne formularze

Formularze znajdujące się gościnnie na serwisach należących do www.so-fluffy.com i dotyczące usług, produktów, serwisów i czasopism nieobsługiwanych przez www.so-fluffy.com nie podlegają Polityce Prywatności.

Cookies (Ciasteczka)

Niektóre obszary serwisów należących do www.so-fluffy.com mogą wykorzystywać cookies, czyli małe pliki tekstowe wysyłane do komputera internauty identyfikujące go w sposób potrzebny do uproszczenia lub umorzenia danej operacji.

Cookies są nieszkodliwe ani dla komputera ani dla jego użytkownika i jego danych.

Warunkiem działania cookies jest ich akceptacja przez przeglądarkę i nie usuwanie ich z dysku.

Partnerzy

Polityka Prywatności nie dotyczy serwisów i firm, których dane kontaktowe podane są w serwisach i newsletterach należących do www.so-fluffy.com

W przypadku pytań proszę pisać: kontakt@so-fluffy.com

 

Don't miss any:

Discount

Leave your email address!